2010/09/22

vinterlängtan


Eftersom Clara sa det först så törs jag också säga det nu: Jag längtar till vintern och julen! Och tills hösten blir ännu höstigare! Åh, hösten och vintern, det är det bästa jag vet.

Det eviga mysteriet: Varför är det helt legitimt att sitta och kolla på sommarbilder under vintern och drömma om sommaren och prata sommarplaner, medan jag, som längtar till hösten och vintern under sommaren blir helt utmobbad? Eller om man skulle våga knysta om julen! Social paria.

(Och så säger folk "men jag mår dåligt av mörkret på vintern, därför vill jag inte tänka på det nu det det är ljust och fint!". Det har jag full respekt för. Men när jag säger "men jag mår dåligt av värmen på sommaren, därför vill jag inte tänka på det nu när det är svalt och skönt!" då tycker folk att jag är fånig. Va?)

På sommaren är det alldeles för svettigt och äckligt och jag har huvudvärk och är trött. Och då när jag är som mest opepp, då har man krav på sig att ha roligt jämt. Näe, nu är det perfekt. Strålande soliga dagar varvat med mysregn och ruschligt väder som man kan gömma sig från i en soffa. Så här kommer lite bilder från höstar och vintrar. Jag längtar!***

Since Clara said it first, I dare to say it now as well: I long for winter and for Christmas! And for even more of autumn! Autumn and winter are the best in my book.

the National | City Middle

3 comments:

Linda said...

Jag är _typ_ helt med dig, Kristin.

kristin said...

haha, typ? :) men vad trevligt ändå :)

Linda said...

Haha, ja... Men liksom. Jag kanske inte äääälskar höst och vinter liiika mycket som du, och ogillar inte sommarn lika starkt som du.
Men jag tycker allt är bra!
Och så är det så tråkigt med den här Hata-hösten-hysterin som finns i vårt land - flytta söderut då, mänskor! Liksom.
Imorn har vi fest till höstens ära. kl 19 här. Kanske blir svårt för dig att komma, men du är välkommen iallafall! kram