2010/08/06

ida-maria + josef del IDet är så fint med bröllop! I lördags gifte sig min vän och bönegruppsmedlem Ida-Maria med sin Josef. En bra sak med bröllopet var att de posade jättelänge så att man hann ta bilder. Andra bra saker var att de såg kära och lyckliga ut, att det var några väldigt fina tal, att maten var fantastisk (särskilt Västerbottensostpajen till förrätt och fudgechokladkakan till efterrätt) och att jag fick träffa flera goda vänner som jag inte sett på länge (de kommer på bild sen förstås).

***

Weddings are so lovely! This past Saturday my friend and prayer group member Ida-Maria married her Josef. A good thing about this wedding was that they posed long enough for everyone to take photos. Other good things were that they looked very happy and in love, that there were some lovely speeches, that the food was fantastic and that I got to see several good friends I haven't met for ages (photos to come, of course).

Mark Kozelek | Love At First Feel

5 comments:

Linda said...

Krillan (haha)! SÅ fina bilder!
Och jag tyckte verkligen att det var vansinnigt härligt och roligt att träffas!
KRAM!

Ida-Maria said...

Älskade Kristin!!! Så fina bilder! Du är verkligen fantastiskt duktig!!! Men du, finns det möjlighet att få de bilder som du är nöjd med och vill ge bort? Puss

kristin said...

linda: tack, vad fin du är. <3

ida-maria: visst får ni bilder! men har ni inte redan minst fem bilder på varje pose och ur varje vinkel, fast ur olika kameror, med tanke på det hysteriska fotandet?! :)

Ida-Maria said...

haha, jo det finns säkert... problemet är just det att vi själva inte hade någon kamera ;) så nu jobbar vi på att få några bilder själva! Och dina är bara så fantastiska! Puss

kristin said...

förvisso! med smicker kommer man långt! :)