2010/07/02

bara fortsätterJag har de finaste sommardagarna! Och glömmer för det mesta att fota. Igår var det bara brunchen på Egg & Milk som fastnade på bild. Annars badar vi mest och solar och går på konserter och sitter på Konstmuseets trappa och promenerar hem från stan i sommarkvällen och är sådär riktigt löjligt kära fortfarande, och jag bara tror att det ska gå över när som helst men det gör liksom inte det, det bara fortsätter.

Men idag åker Viktor hem och jobbar (dumt) och jag åker till Torsö på tvådagarssemester med Johan och Anders. Men först körfest med kammarkören ikväll. Ja det är ju det fina livet, som ni förstår.

***

I have the most beautiful summer days! And most of the time I forget to take pictures. Yesterday only brunch at Egg & Milk stuck in my camera. Other than that we spend time in the sun and in the water, we go to concerts and are so much in love it's ridiculous, and I keep thinking it's going to pass any minute but it doesn't, it just goes on and on.

Karin Burman Quartet | Vacation

2 comments:

Kaisa said...

Jag har följt din blogg i några månader nu och tycker att det är på tiden att jag säger något! Du tar fantastiskt fina och intressanta bilder och jag blir ofta glad av att gå in här och titta på dem. :) Så, då var något sagt. ;)

kristin said...

Men, tack! Vad glad jag blir. Det är så roligt när folk kliver ut ur skuggorna och säger hej. Roligt att du trivs. :)