2010/02/14

turnébilderna del I


Alltså jädrar, vad roligt det är med musik. Spelningen igår var verkligen sådär rolig och fin och bra och sprudlig som jag ville. Så många av mina allra finaste var där och lyssnade och vi blev helt översköljda med beröm från alla håll, åh :) (Han som hade lovat att spela in dök dock inte upp, så ni får inte höra, tyvärr. :( )

Turnén var överlag en fantastisk erfarenhet på många sätt (var vi verkligen bara borta en vecka?). Det har varit roligt, musikaliskt, jobbigt, inspirerande, tröttsamt, bråkigt och ännu mer roligt. Och jag tog massvis med bilder (förstås).

***

The concert last night was everything I had hoped for; we had so much fun playing and so many of my wonderful friends were there. (The guy who had promised to record it didn't show though, so I can't let you listen, sorry. :( )

The tour was an amazing experience in many ways (was it really just a week?) - it was fun, tiring, musical, inspring and more fun. And I took loads of photos, of course.Måndag; vårt första gig, på Rytmusgymnasiet i Göteborg. Sen raskt vidare till Donnergymnasiet för lunchkonsert.


På väg söderut till Fridhems folkhögskola. Tokigt trevliga och peppiga människor, jätteroligt att spela!, fast jag glömde fota.


På tisdagsmorgonen råkade MK backa ned bilen för en isbacke, som vi sedan inte kom upp från förrän efter tjugo minuters grävande och joxande med grus och annat. Vi kan garantera att en minibuss full med instrument, förstärkare, högtalare, mixerbord etc. väger en del. :) Men vi kom iväg till slut!


Efter ett lunchgig på Hvitfeldtska gymnasiet åkte vi till Vattenpalatset i Lerum och badade, för det hade vi verkligen förtjänat. Helt sjukt kul, minst lika roligt och gött som när man var liten. :)


Onsdag morgon och redigt tidig uppstigning för färd mot Bollnäs.


Lokria | Dimman

No comments: