2010/01/03

sång & pepparkakorDen där insikten jag fick för några veckor sedan, den om att jag ju sjunger bra (!), den är kvar! Jag trodde att den skulle försvinna genast (samtidigt som jag inte trodde det) men jag fick tillfälle att testa i morse, min körledare ringde för några dagar sedan och undrade om jag hade lust att sjunga lite på gudstjänsten. Christmas Lulliby av Jason Robert Brown, S:t Ita's Vision av Samuel Barber och Koppången av Per-Erik Moraeus blev det. Tre helt olika låtar, och jag sjöng dem så bra, så bra. Tänk. :) Fint också att få sjunga med en tokbra pianist, såklart. Man får passa på när man kan.

Annars har jag mest dattat, sett på film och dekorerat pepparkakor (dekorera dem är ju det roligaste, och jag hann inte göra tillräckligt många innan jul, så nu blev det nyårspepparkakor istället) de senaste dagarna. Vad gör ni?

Massive Attack | Teardrop

3 comments:

Camilla said...

Läser, äter, pratar, fotar, tänker. (Det senare påminner mig om att jag också borde meditera. Det ska jag nog gå iväg och göra med en gång. Innan min dag startar på riktigt.) Det är härligt att du har börjat uppdatera så mycket och att t o m tumblr-sidan är igång igen. Kram!

phil said...

I don't really read Swedish, but I caught pepparkakor. (Pippi Longstocking was one of my favorite books as a kid--and I thought pepparkakor was a cool word.)

But I ramble. Good pictures, as usual.

Kristin said...

camilla: vad fint att någon svarade på frågan! det är så roligt att veta vad folk gör på sina vanliga (och sina ovanliga) dagar.
phil: and if there is one word in Swedish you should know, it is certainly pepparkakor! :) glad to hear you like my pictures!