2009/04/26

blessed weekendIt's been a perfectly busy and calm weekend. Lindy hop (the people who looks the least like they are dancing lindy hop (waving, lifting legs etc.) are doing the Tranky Doo (a routine from the 40's. It is insanely good, I have to learn it!), concert, fika with friends and time to relax at home. Truly blessed.

Jens Lekman | If I Could Cry (It Would Feel Like This)

5 comments:

Camilla said...

Tranky Doo-killen i svarta byxor och vit t-shirt var på Club Hep Cats 1-års-jubileum i Lund, jag tyckte väl att jag kände igen honom! Jättesnyg rutin, Tranky Doo, tack för YouTube-länken! Har lindysurfat YouTube hela helgen, haha. Tror att jag äntligen har lärt mig Suzie Q. (Fast många av de där jazz-stegen är jobbiga när man, som jag, har problem med knäna.)

KRAM

Camilla said...

Skrev jag 1-års-jubileum? 10o år skulle det vara. :)

Kristin said...

camilla: ja, jag har totalfastnat för tranky doo, måste verkligen lära mig den vid tillfälle. usch, jobbigt med knäna (och just suzie q måste ju vara värst av de värsta för knäna!). jag tycker ju att alla steg känns i ryggen, men det beror väl på var man har ont. :)

100-årsjubileum? det låter mycket. :) har ni förresten någon rolig danskväll snart som jag kan komma ned och hälsa på på?

kramar!

Camilla said...

Nej, 10 år skulle det vara. :) Hur många fel kan man göra på ett enkelt tal?! Himlars.

Det vore superroligt om du ville komma ner och hälsa på och vara med och dansa! Nästa större danskväll är 25 maj på Mejeriet i Lund. Annars är det alltid socialdanser på måndagar (Lund) och torsdagar (Malmö).

Camilla said...

Fast nu kom jag precis på att jag är i Stockholm 25 maj! Ack. Förstås vill jag ju vara där då, men tråkigt att missa dans på Mejeriet. Och jag tror att det är sista gången för säsongen också.